Në periudhën e karantinës Kostana tërhoqi vëmendjen sepse qethi flokët zero.
Për një veprim të tillë ajo mori jo pak reagime, por përse e bëri?

Kisha gjithë jetën time si e rritur të mendoja si mund të dukem unë pa flokë. Je gjithmonë një paraqitje “me ndërhyrja”, pra grimi, flokët. Gjithmonë kam menduar si dukem. Momenti i parë është shumë I vështirë por në atë moment ndihesh në siklet. Mendoj se çdo njeri sidomos femrat edhe për tu vënë në pozicionin e dikujt tjetër.
Momenti i parë kur u pa në pasqyrë?

“Ishte pak traumatik.

Pse refuzoi ftesat në studio?
“E bëra për vete dhe as nuk mendova që do të bëhej lajm.E bëra për vete dhe jo për tu shfaqur nëpër media”

Tani që Kostana prej muajsh është në studion e RTV Ora si prezantuese e lajmeve mban paruke.

“Në momentin që duhej të vendosja për publikun duhej të zgjasja flokët. Ishte një moment dhe jo për të qenë gjithmonë ashtu dhe duke qënë kështu flokët janë të vështirë për tu rritur”
Madje me batutë thotë se flokët e partnerit janë rritur më shpejt se të asaj.