Këto janë fletët zyrtare të votimit më 25 Prill

Zyrtarisht kemi fletën e votimit me të cilën me 25 prill qytetarët do të mund të shprehin vullnetin e tyre me votë për partinë/kualicionit që preferojnë dhe për një kandidatët.

Ne modelin zyrtar , kandidatët për deputetë do të identifikohen me anë të numrit sipas renditjes të bërë nga kryetari i tyre. Komisioneri shtetëror Ilirian Celibashi shpjegoi rastet kur vota do të jetë e vlefshme

FOTOGALERI TJERA

Zbardh dhe Skrapari

08/04/2021 - 09:19
26/03/2021 - 11:17
PD hap fushatën elektorale
25/03/2021 - 21:47
PS hap fushatën elektorale
25/03/2021 - 21:43
Lulëzim Basha në fushatë
25/03/2021 - 19:18
Zjarri në Kashar
25/03/2021 - 14:42