Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor bën një njoftim të rëndësishëm për të gjithë qytetarët që kanë shitur mjetin e tyre, por nuk e kanë bërë shpronësimin e saj.

Sipas DPSHTRR, nëse makina mbetet e nde në emrin, ndërsa e përdor blerësi, ju mund të ngarkoheni me detyrime nëse ai nuk I paguan taksat.

DPSHTRR: “Keni shitur një mjet dhe vijon të mbetet në emrin tuaj ndërsa e përdor blerësi? Ky mjet mund t’ju ngarkojë me detyrime nëse blerësi nuk paguan taksat, nëse nuk paguan gjobat brenda apo jashtë vendit! Keni blerë një mjet dhe s’e keni kaluar në emrin tuaj?”.