Albulena Ukaj, këngëtarja e talentuar nga Kosova, vendosi të promovonte klipin e saj të ri në emisionin ‘Glamour Zone ’ në RTV ORA, dhe gjithashtu t’u përgjigjen pyetjeve pikante të moderatores Ester Bylyku. 

Ester Bylyku: A do të pranoje të realizoje një fotoset nudo, kundrejt një karriere të suksesshme ndërkombëtare dhe 1 milionë dollarëve?

Albulena Ukaj: Kush nuk do t’i donte 1 milionë dollarë … (qesh)

Ester Bylyku: Po kur të t’i shohi familja ato foto, i do apo nuk i do ato dollarë?

Albulena Ukaj: Atëherë nuk i dua (qesh)