Ylli Baka ka qenë i ftuar ditën e sotme në “Ora Verore” me Ronaldo Sharkën dhe Albana Caushajn.

Sharka dhe Caushaj pyetën këngëtarin në lidhje me pagesat në dasma, pasi thuhet se marrin shumë, 10 – 20 mijë euro por Ylli Baka e mohoi një gjë të tillë, madje shtoi se sot nuk hidhet më lekë në dasma si dikur.

“Sot të paguan i Zoti i shtëpisë, ta jep zarfin dhe je në rregull”, shprehet Baka.