Një video e shpërthimit të vullkanit Stromboli është publikuar në youtube.

Vullkani i Stromboli-t njihet si “Drita e Mesdheut” dhe është i famshëm për skenat dramatike të natës krijuar nga llava.  Shikoni momentin e frikshëm.