Këngëtarja Ana Kabashi, ka qenë së fundmi e ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’ në RTV ORA. Ajo rrëfeu për moderatoren Ester Bylyku, disa nga këngët më të padëgjuara të 2020.

Ester Bylyku: Sipas teje, cilat janë këngët më ‘OUT’ ose ‘Të Padëgjuara’ të 2020?

Ana Kabashi: Ndoshta jo që si kanë parë, por që kanë sjell shumë dhe kanë kaluar pa ju dëgjuar shumë, mendoj 2Toni. Ndoshta edhe kur publikon këngë aq shpesh, duken këngët njësoj. 2Ton më fal!