I ftuar në “PolitikOn” nga Alfred Lela  në RTV Ora, gazetari i ekonomisë Besart Kadia tha se arkëtimet vjetore të Butrintit janë rreth 1 milionë dollarë në vit.

Kadia: Parimi i menaxhimit të siteve nga institucionet shtetërore, nuk jam dakord se ka qenë një histori suksesi. Parimi që po ofrohet sot, se është shqetësues që nuk dimë detaje, por me aq informacion sa kam, arkëtimet vjetore të Butrintit janë rreth 1 milionë dollarë. Aktualisht sot ka 1 milionë dollarë që kalojnë prej Butrintit dhe duhet t’i mbeten atij.