Ish deputetja e Partisë Demokratike Jorida Tabaku, si rrallë herë ka ndarë një foto të ëmbël me vajzat e saj Arba dhe Iris, në Instagram.

Tabaku shihet në kuzhinë duke gatuar përkrah dy ndihmëseve të vogla binjakeve të saj, të cilat janë ulur mbi banak

“Ka mama goca”, shkruan Tabaku mbi foton