Një 21 vjeçare ka humbur jetën pasi flokët e saj u kapën në timonin e një makine garash që po ngiste.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Indinë Jugore ku vajza kishte dalë me familjarët e saj ku fatkeqësisht mbrëmja u mbyll me një fund tragjik.

Sipas informacioneve të dhëna nga policia në qytetin Meerpet vajzës i ishin ngatëruar flokët e saj me boshtin e timonit.

Menjëhrë 21 vjeçarja u dërgua për në spitalin që ndodhej aty pranë dhe më pas u zhvendos në një spital privat ku dhe humbi jetën ditën e enjte nga plaëgt e shumta që kishte marrë.