Ju flet Moska: SPAK të hetojë Erion Veliajn si organizator pedofilie homoseksualë

Ju flet Moska: SPAK të hetojë Erion Veliajn si organizator pedofilie

Erion Veliaj, kryetari i bashkisë së Tiranës, ishte në fokus të analizës së emisionit "Ju flet Moska" nga Kastriot Myftaraj në Rtv Ora.

Myftaraj: Nëse sot një 26 vjeçar, i cili ka krijuar një OJF, do të deklarojë publikisht që ka bërë festa ku ka ftuar gjimnazistë ku ai bashkë me ta janë veshur si homoseksualë, ky njeri për vetë deklarimin e tij do të arrestohet në flagrancë sepse vetë deklarata e tij do të quhet provë e mjaftueshme për arrestimin në kushtet e flagrancës. Gjithë OJF e tij do të hetohet dhe cilësohet juridikisht si grup i strukturuar kriminal. Do të ketë prova të plota që OJF ka qenë një organizatë me veprimtari të dyfishtë, në dukje për të bërë një veprimtari të shoqërisë civile por në realitet për të bërë orgji. Vetë tërheqja e gjimnazistëve në këtë veprimtari do të shikohet si pedofili sepse gjimnazistët janë të mitur. Kështu duhet të ndodhë normalisht por kështu nuk ka ndodhur në vitin 2006. Në 1 mars 2006 Erion Veliaj pohon publikisht në të gjitha mediat se me rastin që unë në emisionin "Zonë e Lirë" kam thënë që lëvizja 'Mjaft" është një organizatë që bën orgji seksuale. Nuk ka gjë të keqe, por problemi qëndron sepse Erioni krijoi një organizatë për të promovuar protestën qytetare, nuk doli të deklaronte kur krijoi "MJAFT-in" në 2003 që kjo është natyra e vërtetë e organizatës time.

Për analizën e plotë shikoni videon e emisionit.

EMISIONET