A jeni bërë ndonjëherë kuriozë  të pyesni se sa njerëz në botë mbajnë emrin tuaj apo mbiemrin?

Një çështjeje të tillë shkencëtarët e universitetit të Londrës i kanë dhënë një përgjigje që në vitin 2016, duke krijuar një hartë që zbulon gjithçka për mbiemrin tuaj në nivel vendi.

Duke qenë se kjo hartë kishte disa “të meta” u krijua web faqja e  Forebears.io  në të cilën mund të kërkoni emrin dhe mbiemrin tuaj dhe të shikoni se sa i popullarizuar është në botë.

Klikoni këtu për të parë se sa i populluar është emri dhe mbiemri juaj në botë