Jazexhiu: Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, ishte projekt i Vatikanit dhe CIA-s

Jazexhiu: Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, ishte projekt i

Në Politikon nga Alfred Lela në RTV Ora, historiani Olsi Jazexhi u shpreh se Ka shumë libra në perëndim që tregojnë se ka qenë një projekt i Vatikanit dhe CIA-spër të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

Jazexhi: Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, por vllahe sipas Aurel Plasarit. Ka shumë libra në perëndim që tregojnë se ka qenë një projekt i Vatikanit dhe CIA-s për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

Nuk mund të bëhem si Endri Fuga dhe të them se njeriu më i mirë që kemi është Edi Rama. Edi Rama është sundimtari i Shqipërisë, një njeri i dhunshëm që na takson dhe na mbyll me dhunë në emër të virusit. Pas nja 20 vitesh në rri në pushtet, atë mund ta shpallin shenjtor. Detyra e një historiani është që të tregojë se si ka qenë e vërteta.

EMISIONET