Fero vazhdon të jetë epiqendra e portaleve.

Së fundmi, reperi ka qenë në qendër të vëmendjes pasi i shpalli “luftë të hapur” MC Kreshës, Lyrical Son, BimBim dhe Ergen, duke i sfiduar publikisht nl betejë hip hop-i.

Pak ditë më parë, reperi nëpërmjet një postimi në Instagram tregonte se ishte më i forti në botë, madje shkonte deri në kërcënime.

Krej papritur, në postimin e fundit Fero Fera lajmëroi se nuk është më në menaxhimin e askujt.

Kujtojmë se reperi pas largimit nga “ON Records” u mor nën menaxhimin e një gjermani.