I ftuar Arena nga Dritan Hila në RTV Ora, kandidati i LSI-së për deputet Besnik Jakaj u shpreh se Rama pas 8 vitesh në pushtet ka një dështim spektakolar në çdo sektor.

Jakaj: Nëse ju thoni se Rama pas 8 vitesh në pushtet ka avantazh, me një dështim spektakolar në çdo sektor. Rama ka ngelur për t’u dhimbsur se ka ngelur në një pikë, që kërkon të marrë një këtu, një atje, te krijojë ndonjë parti fallso aty.

Qytetarët e vendit janë duke parë të gjitha sektorët dhe do të vendosin në 25 prill. Secili parti ka për detyrë që të dalë me programin e vet në zgjedhje.