Insektet janë një pjesë e bezdisshme e qëndrimit në shtëpi. Nëse po kërkoni një mënyrë të shpejtë për zhdukjen e merimangave, ja zgjidhja.

Agrumet – Limoni dhe portokalli kanë një erë të tmerrshme për merimangat. Lëkura e këtyre agrumeve bën një punë të përkryer për largimin e tyre. Prandaj hani sa më shumë agrume. Tregohuni të vëmendshëm pasi lëkura e agrumeve ka nevojë të zëvendësohet brenda pak ditësh, pasi ato thahen dhe humbasin potencën e tyre.