Ja si duket pas kaq shumë vitesh shtëpia e “Kevin-it” në “Home Alone”?

Që kur filmi i Krishtlindjeve “Home Alone” bëri debutimin e parë kanë kaluar 30 vite. Personazhi i filmit, Kevin, bëri për vete të gjithë botën dhe ky film vijon të ndiqet sa herë që vijnë festat e fundvitit. Por, jeni kuriozë të dini si duket tashmë shtëpia e “Kevin-it” në “Home Alone”?

Tashmë shtëpia është pronë e dikujt, i cili ka bërë goxha ndryshime.

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06

Magjia e borës në Pogradec

15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25