Ja si do të jetë fleta e votimit në 12 qarqet

Komisioneri Shtetëror i zgjedhjeve ka miratuar më në fund fletën e votimit për zgjedhjet e 25 prillit.

Një ditë pasi Komisioni Rregullator e cilësoi veten jo kompetent, Ilirjan Celibashi ka miratuar modelin e fletës e cila përmban emrin e partisë, logon dhe numrin, si dhe listën e kandidatëve sipas qarkut.

Varianti nuk merr parasysh kërkesat e PS ndërkohë që PD ka paralajmëruar se do ta ankimojë vendimin. Këto janë fletët e votimit për 12 qarqet. Por kjo flete votimi u ankimua nga PS e PD.

FOTOGALERI TJERA

Zbardh dhe Skrapari

08/04/2021 - 09:19
26/03/2021 - 11:17
PD hap fushatën elektorale
25/03/2021 - 21:47
PS hap fushatën elektorale
25/03/2021 - 21:43
Lulëzim Basha në fushatë
25/03/2021 - 19:18
Zjarri në Kashar
25/03/2021 - 14:42