Qiqrat janë burim i pasur i fibrave, përmbajnë karbohidrate, yndyrna të shëndetshme dhe shumë vitamania e minerale të tjera.

Ato janë një nga bishtanjoret më të hershme të kultivuara, që datojnë që nga periudha neolitike para-qeramikës.

Po ju sjellim në vëmendje efektet pozitive që ka konsumimi i qiqrave në shëndetin tonë.

  • Kocka më të shëndetshme
  • Humbje peshe
  • Ulni nivelet e sheqerit në gjak
  • Lëkurë më e mirë
  • Tretje më e mirë
  • Rritja më e mirë e flokëve
  • Ulja e presionit të gjakut dhe përmirësimi i shëndetit të zemrës
  • Shëndeti i përmirësuar i syve
  • Përmirësimi i funksionit të trurit
  • Mbrojtja nga sëmundjet