Ndihemi të zhgënjyer kur flokët tanë ndoten shumë shpejt, kështu që duhet t’i lajmë ato më shpesh. Kjo mund të bëjë që gjëndrat të stimulohen në mënyrë aktive dhe të nesërmen flokët tanë shfaqen përsëri të papastër.

Kemi gjetur disa ide të shkëlqyera për t’ju ndihmuar të zgjoheni me flokë të pastër dhe të mrekullueshëm.

Përdorni ujë të zier për të larë flokët

Krehni flokët tuaja rregullisht gjatë ditës

Stiloni në mënyrë natyrale flokët

Ulni nxehtësinë e objekteve që përdorni për stilimin e flokëve

Ndryshoni më shpesh jastekun

Mbroni flokët nga i ftohti i acartë dhe nga nxehtësia