Këto foto të shkrepura në kohën e duhur do ju bëjnë që të qeshni

Fotografia na mundëson të regjistrojmë momente dhe ngjarje të jetës tonë.Ne mund të ruajmë si kujtime ato momente të mirëmenduara ose thjesht spontane.

Rrjetet sociale bëjnë të mundur që të ndajmë me të tjerët këto momente, të përkryera apo spontane. Shfletoni galerinë për disa foto, sa fantastike aq edhe qesharake të shkrepura fiks në kohën e duhur.

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45