Edhe Ivanka Trump, vajza e Presidentit amerikan Donald Trump, e ka përshëndetur arritjen e marrëveshjeve të sotme në Shtëpinë e Bardhë.

Ajo e ka cilësuar historike ujdinë e arritur sot si ndihmë për zgjidhjen e një konflikti dekadash të gjatë në Evropën Lindore

“Përgëzime Donald Trump, RobertcObrien & Jared Kushner për progresin e sotëm historik – normalizimin e lidhjeve ekonomike mes Kosovës e Serbisë, dhe ndihma për zgjidhjen e një konflikti dekadash të gjatë në Evropën Lindore”.