Italia vendos: Karantinim dhe tampon të detyrueshëm për të gjithë ata që vijnë nga BE

Italia vendos: Karantinim dhe tampon të detyrueshëm për të

Italia vendos masën e karantinimit e tamponit të detyrueshëm për të gjithë ata që mbërrijnë në Itali nga vendet anëtare të Bashkimit  Europian.

Karantinim i detyrueshëm do të jetë 5 ditor dhe tamponi do të jetë i detyrueshëm në momentin e hyrjes në Itali.

Pas përfundimit të karantinimit 5 ditor bëhet i detyrueshëm edhe një tjetër tampon.

Lexo dhe: Njohja e patentave, marrëveshja me Italinë botohet në Fletoren Zyrtare. Ja ç’duhet të dini

EMISIONET