Italia një ndër vend vendet e para në botë që do të ketë vaksinën kundër Covid

Italia një ndër vend vendet e para në botë që do

Ditën e sotme Ministri i Jashtëm, Luigi Di Maio tha se Italia do të jetë një ndër venset e para që do të ketë një vaksinë kundër Covid-19.

Italia është pjesë e dy marrëveshjeve të mëdha ndërkombëtare, ajo me Pfizer dhe ajo me AstraZeneca, të cilat janë në fazën më të përparuar dhe po arrijnë sukses të madh në testime”- ka thënë Di Maio.

Sipas sipas të dhënave të fundit, shkalla e infeksioneve me COVID-19 po bie në Itali, por vdekjet janë rritur prej rreth 42% në shtatë ditët e fundit.

EMISIONET