Një zjarr i fuqishëm ka përfshirë magazinën e kopshtit Ghiomeli në Firenze të Italisë.

Mediat italiane shkruajnë se zjarri ka rënë pas ores 14:00, por ende nuk dihet nëse ka patur apo jo njerëz brenda.

Në magazine ishin të parkuara disa makina, dhe dyshimet e para janë se një prej automjeteve mund të ketë marrë flakë.

Zjarrëfikset shkuan me shpejtësi në vengjarje ër të shuar flakët, ndonëse po përhapen për shkak të erës së fortë.