Gjysmë ore. Kaq zgjati rinisja e vitit shkollor zgjati në klasën e një shkolle fillore në Fosdinovo, në provincën e Massa të Italisë.

Një vajzë e vogël mori përgjigjen e testit për Covid-19 ku kishte rezultuar pozitive.

Kjo bërë që vetëm gjysme orë pas rifillimit të mësmit, të 18 nxënësit që ishin në klasë të dilnin dhe të karantinoheshin.

Sot vajza nuk ishte në klasë, por javën e kaluar kishte ndjekur kurse parashkollore me disa nxënës të tjerë.