Ish- pastorja, nënë e tre fëmijëve, heq dorë nga kisha dhe bëhet striptiste me mijëra fansa online

Ish- pastorja, nënë e tre fëmijëve, heq dorë nga kisha

Nikole Mitchell është nëna e tre fëmijëve. Ajo thotë se përherë ka ëndërruar që të bëhej këcimtare erotike, por familja e saj kristiane ia kishte zbehur këto dëshira. Ajo gjithashtu ka deklaruar se është biseksuale. Pasi bëri këtë deklarim në një video në Youtube, Nikole, u divorcua nga burri dhe u vendos në Los Angeles ku thotë se është “më e lumtur se kurrë”. Ajo poston vazhdimisht foto gjysmë të zhveshura në Instagram për 42,000 ndjekësit e saj si dhe në rrjetin me pagesë OnlyFans.

EMISIONET