Ish-ministri Ylli Manjani ka reaguar për dërgimin e ushtrisë dhe policisë në zyrat e Albcontol.

Në një reagim në Facebook, Manjani shprehet se situata po kthehet në qesharake dhe jashtë çdo zbatimi ligjor.

“Ç’a do ti bëjë Policia Ushtarake apo Forcat Speciale kontrollit ajror?!  Do t’i fryjnë në tajare?!Detyra e kontrollorit kryhet me tru, profesion e qetësi jo e me polic që fryjnë plëncat para kamerave, që të duken si të fortë… Apo po i thonë Eurocontrollit se ra kontrolli civil i hapësirës ajrore dhe po e merr nën kontroll ushtria?! Me kë jemi në luftë?! Apo me Saliun?!Qesharak komplet!”,- deklaron Manjani në një postim në Facebook.