Infektohet me Covid-19 edhe kryetari i bashkisë së Dropullit, Dhimitër Toli.

Lajmin e ka bërë vetë të ditur Toli përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Të dashur bashkëqytetarë! Vetëm pak minuta më parë u informova se jam pozitiv në lidhje me koronarin dhe kam qenë në izolim, unë dhe familja ime, pasi dje kisha simptomat e para!

Nesër Bashkia nuk do të funksionojë pasi dezinfektimi do të bëhet në të gjitha zonat, duke respektuar gjithmonë masat e nevojshme të mbrojtjes!

Unë do të vazhdoj të kryej detyrat e mia për aq kohë sa kam nevojë nga shtëpia!

Ju uroj të gjithëve shëndet dhe vëmendje maksimale!

Sinqerisht,

Kryetari i Bashkisë Dropolis dhe Pogoni

Dimitris Tolis”

Sipas raportimeve të Ministrisë së Shëndetësisë, në qarkun e Gjirokastrës janë 102 raste aktive.