Vazhdojnë infektimet në shkollat e Tiranës.

8 persona nga stafi i shkollës “Emin Duraku” në kryeqytet kanë rezultuar pozitiv me Covid.

Konkretisht bëhet fjalë për 5 mësuese dhe 3 punonjëse.

Para dy javësh është zbuluar rasti i parë dhe kanë vijuar testimet.

29 mësues janë karantinuar dhe sot u është marrë tamponi.

Janë zëvendësuar me 29 mësues të tjerë dhe mësimi vijon normalisht.