I paralizuar që në moshën 33 vjeçare, zyrtarit të Google ‘krahu i thyer’ i rezultoi kancer i trurit

Zyrtarit 33- vjeçar të degës irlandeze të rrjeti Google, James McGill, iu dhanë 24-48 orë jetë që në maj, dhe që atëherë ai vazhdon të luftojë me sëmundjen. Ai zbuloi se kishte kancer të trurit kur një tjyerje e krahut nuk po shërohej.

James, duke rrëfyer historië e tij thotë: “Kur mësova rezultatin isha në shtëpinë e prindërve. Mora telefonatën dhe nisa të qaj në krahët e tim eti. Pak pas kësaj humba aftësinë për të pirë e kapërdirë. Bëra operacionin për të parë çfarë kisha dhe rezultoi një limfoma. Prej atëherë jam i shtrirë në krevat.Por kam arritur të rezistoj, dhe besoj se jam pak më mirë.”

FOTOGALERI TJERA