E qëllon me armë dhe më pas e godet me shkelm në fytyrë. Qytetarë të shumtë janë bërë dëshmitarë të një sulmi të dhunshëm pasditen e djeshmë në zonën e Nikopolis në Selanik.

Fatmirësisht ndërhyrja e një qytetari parandaloi një tragjedi, ndërsa videoja bëri xhiron e rrjetit.

Duke e kërcënuar i riu i kërkon të gjunjëzohet dhe e qëllon me shkelm.