I humbi të dyja këmbët në moshë të vogël, në ditën e saj të dasmës ecën me ndihmën e duarve drejt altarit

Dita e dasmës është një ditë majft e rëndësishme dhe e shenjtë për të gjithë,

Rosie Babor, nga Cebu Citi i Filipines, ka humbur të dyja këmbët në moshë të vogël dhe në ditën e saj të dmasmës zgjodhi që të mos përdorte karrocën për të shkuar pranë bashkëshortit të saj po të ecte drejt tij me ndihmën e duarve.

Me njërën dorë Rosie mbante buqetën me lule,ndërsa me tjetrën mundohej të ecte përgjatë korridorit të kishës.

“Dëshiroja që e gjitha të ishte perfekte. Kështu me çdo kusht do të mundohesha të ecja nëpër korridor. Kjo për mua ishte ëndrra më e madhe”- Rosie.

Ky moent ka prekur mijëra persona në të gjithë botën të cilët e kanë admiruar Rosien.

EMISIONET