I ftohti acar, qytetarët në Tiranë me xhupa, shallë e kapuçë

Kështu ishin sot rrugët e kryeqytetit. Njerëz të veshur trashë, me xhupa, kapuçë e shallë, për t’iu përgjigjur temperaturave të ftohta të këtyre ditëve, e që nxitonin drejt destinacioneve të tyre.

Në juglindje dhe verilindje të vendit termometri ka shënuar temperatura minus, ndërsa parashikimet nuk janë optimiste as për ditët në vijim.

Foto nga LSA

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45