Historike/ Fotografi të romancës mes burrave kur diçka e tillë ishte e ndaluar! Vitet 1850-1950

Të dokumentosh romancën mes burrave në një kohë kur diçka e tillë ishte e ndaluar – këtë deklarojnë këto foto të shkrepura në vitet 1850-1950. Autorët e fotove, Hugh Nini dhe Neal Treadwell teksa po përpilonin librin për festimin e Muajit të Historisë LBBTQ në SHBA, ato vunë re se kishte diçka thuajse identike tek secila prej tyre.

“Dashuria e tyre është kaq shprehëse”, deklarojnë ata.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16