Hillary Clinton, ish-kandidatja për presidente në SHBA, ka postuar në rrjetet sociale një foto të presdentit, Joe Biden dhe zv.presidentes Kamala Harris.

Kjo foto është realizuar nga brenda një makine, ndërsa Harris dhe Biden shfaqen duke qeshur.

“Mirëmëmgjesi”, shkruan Hillary Clinton bashkangjitur fotos.

Ajo që bie në sy në këtë foto është se të dy ata nuk mbajnë maska dhe as distancë fizike.

Me siguri fitorja i ka bërë ‘të harrojnë’ rrezikun nga koronavirusi.