I ftuar në Tempora nga Sonila Meço në RTV Ora, ish drejtori i policisë Durrë aleks Hajdari u shpreh se kemi parë policë me kapuçë, pa numra dhe me uniforma që i kanë marrë në Turqi.

Hajdari: Kemi parë policë me kapuçë, pa numra dhe me uniforma që i kanë marrë në Turqi. Ka shkelje më të madhe se sa kjo që ka bërë drejtori i policisë së shtetit?!

Në terren ka pasur punonjës të policisë të paidentifikueshëm. Ligji e ka shumë të qartë se si bëhet kjo gjë, qoftë edhe në përditshmëri.