Një grua teksa po udhëntonte  me makinë ditën e shtunë është rrëzuar nga dritarja nës mes të autostradës.  

Sipas  njoftimit të policisë ajo ishte ulur në sediljen e parë dhe ishte varur në dritaren e makinës  për të filmuar një video për në Snapchat.

Incidenti ka ndodhur për gjatë autostradës  M25 midis kryqëzimit 6 dhe Clacket Lane Services në Angli.

Menjëherë ndihma e shpejtë shkoi në vendngjarje dhe ju ofrua gruas ndihma e parë mjekësore.

Në një postim në Twitter, Njësia e Policisë Rrugore tha se ajo pësoi lëndime të rënda dhe duhet ta quajë veten si një njeri me shumë fat pasi mund të kishte një përfundim tragjik. Gjithashtu ata bënë të ditur se nuk është marrë asnjë masë arresti ndaj gruas indetiteti i të cilës nuk është bërë i ditur.