E ftuar në PolitikOn në RTV Ora, ekspertja e komunikimit Edlira Gjonaj u shpreh se ndoshta Rama ka shkuar në Turqi për të marrë leksione politike se si të rrijë në pushtet gjatë.

Gjonaj: Mediat shqiptare nuk ka ngritur pyetje është që këto gjëra që nuk janë risi, mos kanë ndonjë nga pas. Mos ka shkuar Rama në Turqi për të marrë leksione politike se si të rrijë në pushtet gjatë.

Kemi në arsim që u fsheh FETO dhe Gylenizmi. Aty duhet të shihet pse prekemi dhe a po vendosim diçka në rrezik. Kjo e të luajturit të arbitrit mes Turqisë dhe Greqisë nga ana e Ramës pastaj është qesharake.