Edhe bashkia e Gjirokastrës është përfshirë nga reshjet e shumta ditën e djeshme.

Si pasojë e situatës pas reshjeve në Gjirokastrës pjesërisht është e qetë e pa probleme.

Sipas burimeve nga kjo bashki, në rrugën Kolonjë-Golem ka pasur prurje nga përrenjtë malore dhe rruga është me vështirësi e kalueshme në disa vende.

Ndërkohë, janë dërguar punonjës për hapjen e rrugës se Golemit.

Shkolla e fshatit Golem është dëmtuar nga mbulesa e izolimit me katërma pas mbrëmjes së djeshme.

Në njësitë e tjera nuk ka pasur probleme.