Një nxënës në klasën e 5-të në shkollën “Koto Hoxhi në Gjirokastër rezulton pozitiv me Covid.

Fëmija është infektuar nga nëna punonjëse në fasoneri.

Në këtë biznes pak ditë më parë në u konfirmuan pozitiv 15 punonjës.

Në shkollën “Koto Hoxhi” është numri më i lartë i nxënësve në Bashkinë e Gjirokastrës.

Ndërkohë, janë marrë tamponë për të gjithë klasën dhe mësuesit.

Po ashtu, është ndërprerë mësimi në klasën e 5-të të shkollës “Koto Hoxhi” dhe në gjimnazin “Siri Shapllo”.

Sipas burimeve janë dy nxënës të infektuar, një në klasën e 10-të dhe një tjetër në të 12-tën, si dhe një mësues.

Janë rreth 1000 nxënës që mësojnë në këtë shkollë.