Genard Hajdini është një nga personazhet i cili njihet gjërësisht nëpër rrjetet sociale për deklaratat që bën. Humori që bën dhe videot e tij bëhen shumë shpejt virale, duke e njohur i madh dhe i vogël.

Së fundmi ai ka qenë i ftuar në emisionin “Ora Verore” në RTV Ora i cili ndër të tjera ka treguar se çfarë do bënte nëse do ishte kryetar bashke në Tiranë.

Ronaldo Sharka: Fjalën danoçe e përdor shpesh dhe duket se e do shumë Tironën. Nëse do ishte kryetar bashkie ca do bëje t’i ndryshe nga kryetari aktual që kemi ne?

Genard Hajdini: Do i thoja gjithë çunave të Tironës që jeni danoça, jeni k*** derra, jo zdromsa. Jeni trima, garipa. Do i thoja shumë gjëra të mira, gjëra të bukura, pa pa fare gjith çunave dhe gocave të Tironës. Bëni gjëra të mira e të bukura që të shkëlqeni e të jeni si yjet në qiell. Por pa vrasje e tragjedi. Vetëm gëzim dhe hare, me martesa dhe kalamanj.