Gjatë konferëncë për shtyp të Presidentit Meta, gazetari i News24 ka bërë një lapsus duke quajtur Metën kryeministër.

Presidenti i është kthyer me humor gazetarit duke i thënë se edhe kryeministër dhe president sikur nuk shkon.

Meta: Tani edhe kryeministër dhe president sikur nuk shkon. Apo historia ty të deshi komandat dhe komisar, nuk të hiqet nga mendja ajo.