Gashi është një ndër ata këngëtarë që pavarësisht famës që ka nuk e harron origjinën e tij.

Shpesh herë këngëtari shqiptar me famë ndërkombëtare ka treguar me ndjekësit e tij në “Instagram” elemente të kulturës shqiptare.

Së fundmi ai ka vendosur që në trupin e tij të shtojë dhe një tatuazh tjetër.

Këngëtari ka gdhendur në trupin e tij shqiponjën dykrenare dhe pamjet i ka ndarë me ndjekësit e tij në “Instastory”