Edhe pse gjendje e motit nuk shfaqet e mirë, kjo nuk i ka penguar 2 persona të bëjnë serf në Durrës.

Në bregdetin e gjirit të Durrësit ka arritur në 5 ballë, por siç duket kjo lartësi dallgësh ka qenë një mundësi e mirë për serfistës.

Serfistët janë filmuar ditën e sotme me dërrasat e tyre të serfit dhe me parashuta duke kapur dallgët.