Zjarri shkatërron Muzeun Kombëtar në Rio de Janeiro

Një zjarr i madh shkatërroi Muzeun Kombëtar të Rio de Janeiro. Themeluar rreth 200 vjet më parë, në Muzë gjendeshin të ekspozuar zbulime nga Egjipti, vepra të artit greko-romak dhe disa prej fosileve të para të gjetura në Brazil.Askush nuk u plagos nga incidenti. Flakët u izoluan pas disa orësh, ndërsa shkaqet e zjarrit janë ende të paqarta. Presidenti brazilian Temer tha se kjo është një ditë e trishtuar për të gjithë brazilianët, pasi u zhdukën dyqind vjet punë.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47