Zemra mund t’ju ndalojë nga arti i këtyre balerinëve!

Koreografja e famshme, Martha Graham, thotë që “vallëzimi është gjuha e fshehur e shpirtit”. Për ta vërtetuar këtë ne ju sjellim këtë fotogaleri. Këtu do të gjeni kërcimtarët me të mirë në botë, të cilët me kërcimin e tyre do t'ju bëjnë që zemra t'ju "ndalojë".
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52