Zbulohet jeta në Phenian

Të gjithë janë kuriozë të dinë si është jeta në Korenë e Veriut. Por një fotografe, e cili kaloi 10 ditë në Phenian në vitin 2015 i ka dhënë botës një paraqitje të shkurtër brenda vendit misterioz. Mindy Tan kaloi kohë në kryeqytet dhe në fshat dhe përzgjodhi fotot më interesante te jetës së këtij kombi.
Aksidentohet eskorta e Ramës
27/11/2017 - 14:15
Policia në "Santa Quaranta"
24/11/2017 - 11:32
Pamje fantastike nga Gucia
23/11/2017 - 11:31