Zbulohet jeta në Phenian

Të gjithë janë kuriozë të dinë si është jeta në Korenë e Veriut. Por një fotografe, e cili kaloi 10 ditë në Phenian në vitin 2015 i ka dhënë botës një paraqitje të shkurtër brenda vendit misterioz. Mindy Tan kaloi kohë në kryeqytet dhe në fshat dhe përzgjodhi fotot më interesante te jetës së këtij kombi.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53
Të pasme "shkëlqyese"
15/05/2018 - 10:09