Zbulohen pankartat

Zbulohen pankartat e para të protestës së opozitës e cila është parashikuar të nisë në orën 12:00.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35